OLETKO MUUTTAMASSA VAI ONKO SINULLA VENE, AUTO, SOHVA, PESUKONE, TV TAI MIKÄ TAHANSA TAVARA VAILLA KULJETUSTA?
NYT SINUN EI ENÄÄ TARVITSE ETSIÄ KULJETUSYRITYSTÄ.
JÄTÄT VAIN YHDEN TARJOUSPYYNNÖN
JA SAAT TARJOUKSIA JUURI SINULLE SOPIVILTA
KULJETUSYRITYKSILTÄ.

Tiedote

Tarjousten jättäminen Kilpailutakuljetuksesi.com palvelussa muuttuu maksulliseksi 1.1.2020. Muutoin palvelun käyttö on maksutonta. Eli jatkossakin omilla tunnuksilla sisään kirjatutuminen, omien tietojen muokkaaminen, tarjouspyyntöjen selaaminen ja lukeminen on ilmaista.

Kuljetusyritysten valittavana on kaksi sopimusta

Määräaikainen
Kiinteähintainen 6kk sopimus, jonka aikana voi jättää rajattomasti tarjouksia palveluun jätettyihin tarjouspyyntöihin. Ne kuljetusyritykset, jotka ovat ilmoittaneet ottavansa tämän sopimuksen siirtyvät siihen automaattisesti. Siirtyminen vaadi heiltä toimenpiteitä eikä palvelun käyttöön tule muutoksia eikä katkoksia. Tähän sopimukseen siirtyminen on mahdollista myöhemminkin ja se onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai myyjään.

Käytön mukaan
Palvelun käytöstä laskutetaan käytön mukaan. Tällä sopimuksella voi jättää rajattomasti tarjouksia palveluun jätettyihin tarjouspyyntöihin. Yhden tarjouksen jättäminen maksaa 9e + alv. Laskutuskausi on 3kk ja laskutuskauden enimmäislaskutus on 198e + alv. Ne kuljetusyritykset, jotka ovat ilmoittaneet ottavansa tämän sopimuksen siirtyvät siihen automaattisesti. Siirtyminen vaadi heiltä toimenpiteitä eikä palvelun käyttöön tule muutoksia eikä katkoksia. 1.1.2020 alkaen Laskutus osion laskuri kertoo annettujen tarjousten määrän ja sen perusteella laskutuskauden kertyneen laskutuksen.

Ei sopimusta
Ne kuljetusyritykset, jotka ovat rekisteröityneet palveluun ennen 1.1.2020 ja jotka eivät ole ilmoittaneet ottavansa kumpaakaan sopimusta siirtyvät sopimuksettomaan tilaan. Tili ja tunnukset ovat edelleen käytössä ja tarjouspyyntöjen selaaminen sekä lukeminen on mahdollista, mutta tarjouksia ei voi antaa eikä viestejä lähettää. 1.1.2020 jälkeen rekisteröityneille yrityksille tulee oletuksena Käytön mukaan sopimus

Muutokset palvelun toiminnassa

Palveluun on tullut mukavasti tarjouspyyntöjä ja niiden määrä kasvaa edelleen. Merkittävin ongelma on kuitenkin se, että kuljetusyritykset eivät ole juurikaan saaneet kyytejä. Syynä on se, että kuljetuksen järjestyminen vaatii tarjouspyynnönjättäjältä jonkun tarjouksen hyväksymisen ja tällä hetkellä vain alle 10 % tarjouspyynnön jättäjistä hyväksyy jonkun saamistaan tarjouksista. Kun hyväksymisiä ei tule, niin kuljetusyrityksillä ei ole minkäänlaista mahdollisuutta vaikuttaa asiaan. Sen lisäksi tarjouspyynnön jättäjätkään eivät saa kovin hyvin tarjouksia. Noin 1/3 tarjouspyynnöistä jää kokonaan ilman tarjousta. Tarjouksen saaneistakin suurin osa saa vain yhden tarjouksen.

Yhteystiedot heti tarjouksen antamisen jälkeen
Jatkossa kuljetusyritykset saavat tarjouspyynnön jättäjän yhteystiedot heti, kun on jättänyt tarjouksen. Yhteydenpito ja kuljetuksista sopiminen siirtyy siis kilpailutakuljetuksesi.com palvelun ulkopuolelle puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla käytäväksi.

Tarjouspyynnön jättäjä ei hyväksy tarjouksia palvelussa
Tarjouspyynnönjättäjän hallintanäkymästä poistuu tarjouksen hyväksymisen mahdollisuus. Tarkoitus on, että kuljetuksen järjestyminen ei jäisi enää tarjouspyynnön jättäjän vastuulle.

Voitettujen tarjouspyyntöjen arkistointi
Kuljetusyritykset voivat itse arkistoida sopimiensa kuljetusten tarjouspyynnöt tietoineen. Tällöin tarjouspyyntö poistuu Vastatut tarjouspyynnöt osiosta Arkisto osioon. Tarjouspyyntö ei sulkeudu eikä poistu muiden yritysten Tarjouspyynnöt tai Vastatut tarjouspyynnöt osioista.

Tarjouspyyntöjen poisto
Ohi menneet tarjouspyynnöt voi poistaa Vastatut tarjouspyynnöt osiosta. Toiminto poistaa tarjouspyynnön vain kyseiseltä kuljetusyritykseltä, mutta ei muiden yritysten Näkymistä.

Merkki uudesta tarjouspyynnöstä, viestistä tai muusta aiemmin lukemattomasta tiedosta
Tarjouspyynnöt osioon tulee uusien, lukemattomien ja muokattujen tarjouspyyntöjen yhteyteen huutomerkki (!). Vastatut tarjouspyynnöt osiossa huutomerkki tulee niiden tarjouspyyntöjen kohdalle, joiden tietoja on muokattu tai olet saanut uuden viestin.

Sopimus ja laskutus osio
Sopimus osiosta näkee tämän hetkisen sopimuksen ja sen tiedot. Sopimuksen muuttaminen on mahdollista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai myyjään. Laskutuskauden tiedot kohdassa näkee annettujen tarjousten määrän ja laskutuskauden sen hetkisen saldon (Käytön mukaan sopimus)
Huonopuoli näiden muutosten myötä on se, että emme pysty enää järjestelmän puolelta tarjoamaan kuljetusyrityksille tietoa, onko jokin kuljetus jo sovittu, mikäli tarjouspyynnön jättäjä ei itse poista tarjousta. Kuljetusyritykset voivat itse arkistoida saamiaan kuljetuksia, mutta tämän tiedon käyttäminen sovittuihin kuljetuksiin mahdollistaa väärinkäytöksen, joten emme voi sitä hyödyntää.
Nämä muutokset olemme katsoneet tärkeimmiksi tässä vaiheessa, jotta palvelu tuottaisi enemmän kauppaa kuljetusyrityksille. Tämän jälkeen jatkamme muiden kesken jääneiden parannusten työstämistä ja saamiemme uusien kehitysideoiden jalostamista toteutusta varten.