ONKO SINULLA TARVETTA TAVARANKULJETUKSELLE, KUTEN HUONEKALUJEN, AUTON, VENEEN, KONEIDEN TAI MINKÄ TAHANSA TAVARAN KULJETUKSELLE?
NYT SINUN EI ENÄÄ TARVITSE ETSIÄ KULJETUSYRITYSTÄ.
JÄTÄT VAIN YHDEN TARJOUSPYYNNÖN
JA SAAT TARJOUKSIA JUURI SINULLE SOPIVILTA TAVARANKULJETUKSIIN ERIKOITUNEILTA
KULJETUSYRITYKSILTÄ.

Kilpailuta kaikenlaiset tavarankuljetukset helposti yhdellä tarjouspyynnöllä ja löydä edullisin kuljetus tavaroillesi.

Täytä ja lähetä tarjouspyyntölomake

Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi tiedot, kuinka pääset hallinnoimaan tarjouspyyntöäsi. Voit itse muokata sitä tai poistaa sen tarvittaessa.

Saat kuljetusyrityksiltä tarjouksia

Kuljetusyritykset antavat tarjouksensa tai esittävät tarkentavia kysymyksiä tarjouspyyntöösi liittyen. Voit myös itse esittää kysymyksiä kuljetusyrityksille.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva kuljetusyritys

Kun olet valinnut sopivan kuljetusyrityksen, hyväksy heidän tarjouksensa, jolloin he voivat ottaa yhteyttä sinuun sopiaksenne kuljetuksesta. Sopimus on siis sinun ja kuljetuksesta vastaavan yrityksen välinen.

Kilpailuta tavarankuljetukset helposti ja nopeasti

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä. Tarjouspyynnön jättäminen ei myöskään sido sinua millään tavalla. Voit siis huoletta tiedustella esimerkiksi hintaa tavarankuljetukselle sitoutumatta mihinkään. Sopivan tarjouksen saatuasi hyväksyt tarjouksen ja sovit kuljetuksesta suoraan kyseisen kuljetusyrityksen kanssa.

Kilpailuta kaikenlaiset ja kaikenkokoiset tavarankuljetukset

Kilpailutakuljetuksesi.com kautta voit pyytää tarjouksen kaikenlaisten ja kokoisten tavaroiden kuljetuksesta. Palvelustamme löytyy kaikenkokoisia kuljetusyrityksiä ympäri suomea, jotka vastaavat erilaisiin tavarankuljetustarpeisiin. Sinun ei tarvitse huolehtia minkälaisen kuljetusyrityksen tavarasi toimittaminen tarvitsee. Tarjouspyyntöihin vastaavat aina ne yritykset, joiden palveluun kyseinen tavarankuljetus sopii.

Tarjouspyyntösi voi olla esim.

Kokonaiset tai vajaat kuormat, pikakuljetukset, muutot, kaiken kokoisten pakettien kuljetus, auton kuljetus, moottoripyörän ja mopon kuljetus, erilaisten ja kokoisten koneiden kuljetus, veneiden kuljetus, asuntovaunujen kuljetus, kappaletavaran kuljetus, jne... Tavarankuljetukset kotimaassa kaikkialle suomeen tai lyhyet kuljetukset kaupunkien sisällä. Sekä tavarankuljetukset suomesta ulkomaille ja ulkomailta suomeen.

Pienet
tavarankuljetukset

Painoltaan 0-50 kg, kuten yksittäiset huonekalut, kodinkoneet, harrastevälineet, jne...

Keskikokoiset
tavarankuljetukset

Painoltaan 50-1000 kg, kuten koneet ja laitteet, huonekalut, ym. kappaletavara, jne...

Suuret
tavarankuljetukset

Painoltaan yli 1000 kg, kuten Traktorit, autot, veneet, työkoneet, kokonaiset kuormat, jne...

Kodin muutot ja
yritys muutot

Kodin muutot, yritysten muutot ja teollisuuden muutot jne...

Mikä on kilpailutakuljetuksesi.com

Kilpailutakuljetuksesi.com tarjoaa niin yksityisille kuin yrityksillekin mahdollisuuden kilpailuttaa kaikki mahdolliset tavarankuljetukset yhdellä tarjouspyyntölomakkeella. Kuljetusyrityksille kilpailutakuljetuksesi.com tarjoaa helpon keinon saada tarjouspyyntöjä ja löytää rahtia tyhjänä ajamisen välttämiseksi.

Miksi tavarankuljetukset kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla tavarankuljetukset säästät helposti kustannuksissa. Sen lisäksi säästät aikaa ja vaivaa saadessasi tarjouksia useilta kuljetusyrityksiltä vain yhdellä tarjouspyynnöllä. Tarjousten vertaileminen on helppoa, koska kaikki tarjoukset ovat yhdessä pakassa helposti selattavissa. Ne kaikki perustuvat samoihin tarjouspyynnössä antamiisi tietoihin. Sinun ei myöskään tarvitse käyttää aikaa kuljetusyritysten etsimiseen netistä tai hakemistoista. Et myöskään joudu miettimään sitä, minkälainen kuljetusyritys palvelisi juuri sinun tavarankuljetustarpeitasi, koska vain ne kuljetusyritykset vastaavat, joiden kalusto, osaaminen ja toimialue vastaavat tarpeitasi.

Miten kilpailutus tapahtuu

Ensimmäiseksi täytä sivuillamme oleva tarjouspyyntölomake huolellisesti. Mitä enemmän ja tarkempaa tietoa annat, niin sen parempia tarjouksia saat kuljetusyrityksiltä. Tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen saat koodin, joka lähetetään myös sähköpostiisi. Koodilla voit kirjautua oman tarjouspyyntösi hallintaan. Hallintasivulla voit tarvittaessa muokata tarjouspyyntöäsi. Hallintasivulla näet kuljetusyritysten mahdollisesti esittämät tarkentavat kysymykset, joihin voit vastata ja esittää myös omia kysymyksiäsi. Hallintasivulla näet myös kuljetusyritysten antamat tarjoukset. Kun olet saanut mielestäsi riittävästi tarjouksia tai tarjouksen, joka sopii sinulle parhaiten, hyväksy kyseinen tarjous. Tämän jälkeen kuljetusyritys ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne tavarankuljetuksesta tarkemmin. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen saat myös itse valitsemasi kuljetusyrityksen yhteystiedot. Sopimus on sinun ja kuljetusyrityksen välinen. Mahdollisista muutoksista teidän tulee sopia keskenänne.

Miten valmistautua tavarankuljetukseen

Sovit kuljetusyrityksen kanssa tarkan paikan ja ajan sekä tavaran tai tavaroiden noutamiselle että niiden päämäärälle. Varmista, että olet itse tai valtuuttamasi henkilö on paikan päällä sekä noutopaikassa että päämäärässä. Jos olet estynyt, niin ilmoita siitä mahdollisimman hyvissä ajoin kuljetusyritykselle. Ota kuljetettavat tavarat esille ennen noutoa ja varmista lastaamiselle ja purkamiselle mahdollisimman esteetön kulku. Huolehdi, että rekka tai pakettiauto pääsee mahdollisimman lähelle kohdetta turhan kantamisen välttämiseksi. Varaa kantajia paikalle tarpeeksi, mikäli tavaroidenkanto ei kuulu tekemääsi sopimukseen. Pakkaa ja suojaa tavarat mahdollisimman hyvin, etteivät ne vahingoitu matkalla. Tyhjennä myös hyllyt, kaapit, laatikostot ja lipastot ja pakkaa niiden sisältö erikseen. Mitä tiiviimmin pakattuja ja paremmin suojattuja tavarasi ovat sen sujuvammin tavarankuljetus sujuu.

Mitä odottaa kuljetusyritykseltä

Kuljetusyritykset tulevat todennäköisesti esittämään tarkentavia kysymyksiä tarjouspyyntöäsi koskien pystyäkseen antamaan mahdollisimman tarkan tarjouksen. He saattavat tarkistaa tarjoustaan, mikäli itse muokkaat tarjouspyyntösi tietoja, jotta annettu hinta vastaa kuljetettavan tavaran muuttunutta määrää, kokoa, painoa tai matkaa. Kuljetusyritykset pyrkivät järjestämään kuljetuksen ajankohdan niin, että se sopii heidän reitteihinsä ja aikatauluihinsa parhaiten. Tämä siksi, että se mahdollistaa mahdollisimman täyden kuorman kuljettamisen tietylle alueelle ja vähentää turhaa puolityhjänä tai tyhjänä ajoa. Asiansa osaavat kuljetusyritykset ovat luotettavia ja pysyvät hyvin aikataulussa, mutta kuljetusyrityksistä riippumattomista syistä kuten esimerkiksi ruuhkista johtuen viivästyksiä voi tulla. Näistä he pyrkivät kuitenkin ilmoittamaan etukäteen tai yllättävissä tilanteissa niin pian kuin mahdollista.