OLETKO MUUTTAMASSA VAI ONKO SINULLA VENE, AUTO, SOHVA, PESUKONE, TV TAI MIKÄ TAHANSA TAVARA VAILLA KULJETUSTA?
NYT SINUN EI ENÄÄ TARVITSE ETSIÄ KULJETUSYRITYSTÄ.
JÄTÄT VAIN YHDEN TARJOUSPYYNNÖN
JA SAAT TARJOUKSIA JUURI SINULLE SOPIVILTA
KULJETUSYRITYKSILTÄ.

Konekuljetukset. Kilpailuta työkoneiden, kuten traktorin, kaivurin, metsätyökoneiden, teollisuuden koneiden ja laitteiden kuljetykset helposti yhdellä tarjouspyynnöllä

Täytä ja lähetä tarjouspyyntölomake

Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi tiedot, kuinka pääset hallinnoimaan tarjouspyyntöäsi. Voit itse muokata sitä tai poistaa sen tarvittaessa.

Saat kuljetusyrityksiltä tarjouksia

Kuljetusyritykset antavat tarjouksensa tai esittävät tarkentavia kysymyksiä tarjouspyyntöösi liittyen. Voit myös itse esittää kysymyksiä kuljetusyrityksille.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva kuljetusyritys

Kun olet valinnut sopivan kuljetusyrityksen, hyväksy heidän tarjouksensa, jolloin he voivat ottaa yhteyttä sinuun sopiaksenne kuljetuksesta. Sopimus on siis sinun ja kuljetuksesta vastaavan yrityksen välinen.

Kilpailuta konekuljetukset helposti ja nopeasti

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä. Tarjouspyynnön jättäminen ei myöskään sido sinua millään tavalla. Voit siis huoletta tiedustella esimerkiksi hintaa traktorin, metsätyökoneen, maansiirtokoneen tai muiden koneiden ja laitteiden sitoutumatta mihinkään. Sopivan tarjouksen saatuasi hyväksyt tarjouksen ja sovit kuljetuksesta suoraan kyseisen kuljetusyrityksen kanssa.

Kaikenlaiset konekuljetukset

Kilpailutakuljetuksesi.com kautta voit pyytää tarjouksen kaikenlaisten ja kokoisen koneiden kuljetuksesta. Koneen ei tarvitse olla käyttökunnossa ja se voi olla jopa osina. Palvelustamme löytyy kaikenkokoisia kuljetusyrityksiä ympäri suomea, jotka vastaavat erilaisiin koneiden kuljetustarpeisiin. Sinun ei tarvitse huolehtia minkälaisen kuljetusyrityksen koneesi kuljettaminen tarvitsee. Tarjouspyyntöihin vastaavat aina ne yritykset, joiden palveluun kyseinen kuljetus sopii.

Mikä on kilpailutakuljetuksesi.com

Kilpailutakuljetuksesi.com tarjoaa niin yksityisille kuin yrityksillekin mahdollisuuden kilpailuttaa kaikki mahdolliset autonkuljetukset yhdellä tarjouspyyntölomakkeella. Kuljetusyrityksille kilpailutakuljetuksesi.com tarjoaa helpon keinon saada tarjouspyyntöjä ja löytää rahtia tyhjänä ajamisen välttämiseksi.

Miksi konekuljetukset kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla koneesi kuljetuksen säästät helposti kustannuksissa. Sen lisäksi säästät aikaa ja vaivaa saadessasi tarjouksia useilta kuljetusyrityksiltä vain yhdellä tarjouspyynnöllä. Tarjousten vertaileminen on helppoa, koska kaikki tarjoukset ovat yhdessä pakassa helposti selattavissa. Ne kaikki perustuvat samoihin tarjouspyynnössä antamiisi tietoihin. Sinun ei myöskään tarvitse käyttää aikaa kuljetusyritysten etsimiseen netistä tai hakemistoista. Et myöskään joudu miettimään sitä, minkälainen kuljetusyritys palvelisi juuri sinun koneen kuljetustarpeitasi, koska vain ne kuljetusyritykset vastaavat, joiden kalusto, osaaminen ja toimialue vastaavat tarpeitasi.

Miten kilpailutus tapahtuu

Ensimmäiseksi täytä sivuillamme oleva tarjouspyyntölomake huolellisesti. Mitä enemmän ja tarkempaa tietoa annat, niin sen parempia tarjouksia saat kuljetusyrityksiltä. Koneiden kuljetuksen osalta on tärkeää tietää, kulkeeko kone omalla moottorilla ja onko kone useammassa osassa, jotka tarvitsevat mahdollisesti nostolaitteen. Tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen saat koodin, joka lähetetään myös sähköpostiisi. Koodilla voit kirjautua oman tarjouspyyntösi hallintaan. Hallintasivulla voit tarvittaessa muokata tarjouspyyntöäsi. Hallintasivulla näet kuljetusyritysten mahdollisesti esittämät tarkentavat kysymykset, joihin voit vastata ja esittää myös omia kysymyksiäsi. Hallintasivulla näet myös kuljetusyritysten antamat tarjoukset. Kun olet saanut mielestäsi riittävästi tarjouksia tai tarjouksen, joka sopii sinulle parhaiten, hyväksy kyseinen tarjous. Tämän jälkeen kuljetusyritys ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne koneen kuljetuksesta tarkemmin. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen saat myös itse valitsemasi kuljetusyrityksen yhteystiedot. Sopimus on sinun ja kuljetusyrityksen välinen. Mahdollisista muutoksista teidän tulee sopia keskenänne.

Miten valmistautua koneen kuljetukseen

Sovit kuljetusyrityksen kanssa tarkan paikan ja ajan sekä koneen noutamiselle että sen päämäärälle. Varmista, että olet itse tai valtuuttamasi henkilö on paikan päällä sekä noutopaikassa että päämäärässä. Jos olet estynyt, niin ilmoita siitä mahdollisimman hyvissä ajoin kuljetusyritykselle. Valmistele kuljetettava kone ja sen osat ennen noutoa. Varmista myös lastaamiselle ja purkamiselle mahdollisimman esteetön kulku. Huolehdi, että kuljetusauto pääsee mahdollisimman lähelle kohdetta lastaamisen onnistumiseksi. Pakkaa ja suojaa irralliset osat ja tavarat mahdollisimman hyvin, etteivät ne vahingoitu matkalla. Mitä tiiviimmin pakattuja ja paremmin suojattuja tavarasi ovat sen sujuvammin autonkuljetus sujuu.

Mitä odottaa kuljetusyritykseltä

Kuljetusyritykset tulevat todennäköisesti esittämään tarkentavia kysymyksiä tarjouspyyntöäsi koskien pystyäkseen antamaan mahdollisimman tarkan tarjouksen. He saattavat tarkistaa tarjoustaan, mikäli itse muokkaat tarjouspyyntösi tietoja, jotta annettu hinta vastaa kuljetettavan koneen muuttuneita tietoja tai matkaa. Luvallista koneiden kuljetusta harjoittavien yritysten kuljetukset ovat aina vakuutettuja, joten vakuutus korvaa kuljetuksen aikana tapahtuneet rikkoontumiset tai muut vahingot. Kuljetusyritykset pyrkivät järjestämään kuljetuksen ajankohdan niin, että se sopii heidän reitteihinsä ja aikatauluihinsa parhaiten. Tämä siksi, että se mahdollistaa mahdollisimman täyden kuorman kuljettamisen tietylle alueelle ja vähentää turhaa puolityhjänä tai tyhjänä ajoa. Asiansa osaavat kuljetusyritykset ovat luotettavia ja pysyvät hyvin aikataulussa, mutta kuljetusyrityksistä riippumattomista syistä kuten esimerkiksi ruuhkista johtuen viivästyksiä voi tulla. Näistä he pyrkivät kuitenkin ilmoittamaan etukäteen tai yllättävissä tilanteissa niin pian kuin mahdollista.