ONKO SINULLA KODIN TAI YRITYKSEN MUUTTO SUUNNITTEILLA? ME VOIMME HELPOTTAA TULEVAA PROJEKTIA.
NYT SINUN EI NIMITTÄIN TARVITSE ENÄÄ ETSIÄ MUUTTOFIRMAA.
JÄTÄT VAIN YHDEN TARJOUSPYYNNÖN
JA SAAT TARJOUKSIA JUURI SINUN KODIN TAI YRITYKSEN MUUTTOON SOPIVILTA
MUUTTOFIRMOILTA.

Kilpailuta nyt kodin muutto jättämällä tarjouspyyntö ilmaiseksi. Samoin kilpailutat helposti myös yritysmuutot ja teollisuuden muutot.

Täytä ja lähetä tarjouspyyntölomake

Lähetettyäsi lomakkeen saat koodin, jolla pääset hallinnoimaan tarjouspyyntöäsi. Tarjouspyyntö on voimassa kuljetuksen viimeistään-ajankohtaan saakka. Voit itse muokata sitä tai poistaa sen tarvittaessa.

Saat muuttoyrityksiltä tarjouksia

Muuttoyritykset antavat tarjouksensa tai esittävät tarkentavia kysymyksiä tarjouspyyntöösi liittyen. Tarjouspyynnön hallinnassa voit lukea niitä, vastata niihin ja esittää myös itse kysymyksiä muuttoyrityksille.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva muuttoyritys

Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, hyväksy se tarjouspyynnön hallinnassa, jolloin muuttoyritys voi ottaa yhteyttä sinuun sopiaksenne muutosta. Sopimus on sinun ja muutosta vastaavan yrityksen välinen.

Kilpailuta kodin muutot helposti ja nopeasti

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä. Tarjouspyynnön jättäminen ei myöskään sido sinua millään tavalla. Voit siis huoletta tiedustella hintaa kodin muutolle sitoutumatta mihinkään. Sopivan tarjouksen saatuasi hyväksyt tarjouksen ja sovit kuljetuksesta suoraan kyseisen muuttoyrityksen kanssa.

Kilpailuta kaikenlaiset muutot

Kilpailutakuljetuksesi.com kautta voit pyytää tarjouksen kaikenlaisista kodin muutoista. Palvelustamme löytyy kaikenkokoisia muuttoyrityksiä ympäri suomea, jotka vastaavat erilaisiin muuttotarpeisiin. Sinun ei tarvitse huolehtia minkälaisen yrityksen muuttosi tarvitsee. Tarjouspyyntöihin vastaavat aina ne yritykset, joiden palveluun kyseinen muutto sopii.

Mikä on kilpailutakuljetuksesi.com

Kilpailutakuljetuksesi.com tarjoaa niin yksityisille kuin yrityksillekin mahdollisuuden kilpailuttaa kaikki mahdolliset muutot yhdellä tarjouspyyntölomakkeella. Muuttoyrityksille kilpailutakuljetuksesi.com tarjoaa helpon keinon saada tarjouspyyntöjä ja löytää muuttoja.

Miksi kodin muutto kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla kodin muuton säästät helposti kustannuksissa. Sen lisäksi säästät aikaa ja vaivaa saadessasi tarjouksia useilta muuttoyrityksiltä vain yhdellä tarjouspyynnöllä. Tarjousten vertaileminen on helppoa, koska kaikki tarjoukset ovat yhdessä pakassa helposti selattavissa. Ne kaikki perustuvat samoihin tarjouspyynnössä antamiisi tietoihin. Sinun ei myöskään tarvitse käyttää aikaa muuttoyritysten etsimiseen netistä tai hakemistoista. Et myöskään joudu miettimään sitä, minkälainen muuttoyritys palvelisi juuri sinun muuttotarpeitasi, koska vain ne yritykset vastaavat, joiden kalusto, osaaminen ja toimialue vastaavat tarpeitasi.

Miten kilpailutus tapahtuu

Ensimmäiseksi täytä sivuillamme oleva tarjouspyyntölomake huolellisesti. Mitä enemmän ja tarkempaa tietoa annat, niin sen parempia tarjouksia saat muuttoyrityksiltä. Tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen saat koodin, joka lähetetään myös sähköpostiisi. Koodilla voit kirjautua oman tarjouspyyntösi hallintaan. Hallintasivulla voit tarvittaessa muokata tarjouspyyntöäsi. Hallintasivulla näet muuttoyritysten mahdollisesti esittämät tarkentavat kysymykset, joihin voit vastata ja esittää myös omia kysymyksiäsi. Hallintasivulla näet myös muuttoyritysten antamat tarjoukset. Kun olet saanut mielestäsi riittävästi tarjouksia tai tarjouksen, joka sopii sinulle parhaiten, hyväksy kyseinen tarjous. Tämän jälkeen muuttoyritys ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne muutosta tarkemmin. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen saat myös itse valitsemasi muuttoyrityksen yhteystiedot. Sopimus on sinun ja muuttoyrityksen välinen. Mahdollisista muutoksista teidän tulee sopia keskenänne.

Miten valmistautua kodin muuttoon

Sovi muuttoyrityksen kanssa tarkan paikan ja ajan sekä mistä muutetaan että minne muutetaan. Varmista, että olet itse tai valtuuttamasi henkilö on paikan päällä sekä lähtöpaikassa että päämäärässä. Jos olet estynyt, niin ilmoita siitä mahdollisimman hyvissä ajoin muuttoyritykselle. Valmistele kuljetettavat tavarat esille ennen noutoa ja varmista lastaamiselle ja purkamiselle mahdollisimman esteetön kulku. Huolehdi, että rekka tai pakettiauto pääsee mahdollisimman lähelle kohdetta turhan kantamisen välttämiseksi. Varaa kantajia ja muuttoapua paikalle tarpeeksi, mikäli tavaroidenkanto ei kuulu tekemääsi sopimukseen. Pakkaa ja suojaa tavarat mahdollisimman hyvin, etteivät ne vahingoitu matkalla. Tyhjennä myös hyllyt, kaapit, laatikostot ja lipastot ja pakkaa niiden sisältö erikseen. Mitä tiiviimmin pakattuja ja paremmin suojattuja tavarasi ovat sen sujuvammin ja turvallisemmin muutto sujuu.

Mitä odottaa muuttoyritykseltä

muuttoyritykset tulevat todennäköisesti esittämään tarkentavia kysymyksiä tarjouspyyntöäsi koskien pystyäkseen antamaan mahdollisimman tarkan tarjouksen. He saattavat tarkistaa tarjoustaan, mikäli itse muokkaat tarjouspyyntösi tietoja, jotta annettu hinta vastaa muuton muuttunutta tavaran määrää, kokoa, painoa tai matkaa. Asiansa osaavat muuttoyritykset ovat luotettavia ja pysyvät hyvin aikataulussa, mutta yrityksistä riippumattomista syistä kuten esimerkiksi ruuhkista johtuen viivästyksiä voi tulla. Näistä he pyrkivät kuitenkin ilmoittamaan etukäteen tai yllättävissä tilanteissa niin pian kuin mahdollista.